Börspodden

Det snackas börsens bästa IR-chef, halvledarbranschens kommande kollaps och Elitloppet. Dessutom har Johan kikat på spelbolagen och tycker sig se en ljusning samtidigt som John funderar kring skuldtyngda bolag. BP har även hunnit med att träffa nynoterade Slitevind och dess VD Jonas Dahlström.

Direct download: avsnitt20301.mp3
Category:general -- posted at: 8:18am CET

300 veckor i rad har Börspodden levererat nya avsnitt och därför har vi bjudit in de två personer som var poddens nemesis de första åren. Günther Mårder och Jan Dinkelspiel som länge rattade den populära Sparpodden. Numera har de gått vidare till nya utmaningar men deras börssug går inte att släcka. Lyssna för att höra poddhistoriens vingslag! 

Direct download: avsnitt20300.mp3
Category:general -- posted at: 11:06am CET

John firar 10 år som trader och försöker kort sammanfatta denna period med några visdomsord. Det uppstår ett bråk om hur man använder ordet ljummen i rapportsammanhang som tyvärr inte går att lösa. Dessutom datorspel, hyllbolag och serieförvärvare synas. Och är det inte lite lite konstigt att Skistars VD bara försvinner sådär. Lyssna!

Direct download: avsnitt20299.mp3
Category:general -- posted at: 12:10pm CET

Börspodden gör denna vecka sin årliga check av vattenpriset som aldrig verkar stiga trots det ständiga pratet om brist. Johan tittar lite nämare på småspararfavoriten Betssons rapport som föll kraftigt på börsen och förklarar orsakerna bakom medan John följer den inofficiella tävlingen mellan Qviberg och Hagströmer. Dessutom har VDn fått gå på Johns hatbolag. Lyssna!

Direct download: avsnitt20298.mp3
Category:general -- posted at: 11:35am CET

Nytt avsnitt och Börspodden fortsätter att gå igenom de mest intressanta rapporterna från veckan som gått. John ger sin syn på tre gubbar med finanskoppling och Johan snackar om en av sina största felbedömningar någonsin. Lyssna!

Direct download: avsnitt20297.mp3
Category:general -- posted at: 9:15am CET

1