Börspodden

Börspodden har denna vecka funderat på hur man ska hantera den datordrivna handeln med algosnurror från London. Dessutom har några gamla godingar rapporterat och överraskat marknaden med fina rapporter. John är extra glad då en lynchning återigen slagit in med klinisk precision.

Direct download: avsnitt20314.mp3
Category:general -- posted at: 6:59am CET

Comeback på hemmaplan igen för Börspodden som återförenas i den klassiska studion. Rapportperioden går mot sitt slut där bolagen som är långsamma med sin redovisning får smita in. Dessutom lite lynchningar och spaningar som kryddas med Churchill-citat. Lyssna!

Direct download: avsnitt20313.mp3
Category:general -- posted at: 12:09pm CET

Vem har tur och vem har otur frågar sig Börspodden duon denna vecka. Johan berättar om en månads vistelse i Spanien och John har vandrat runt på Bromma Blocks. Inget lämnas åt slumpen. Vi måste också sluta respektera finbankerna tycker John som jämför dem med OW Bunker. Dessutom mycket snack om både datorspel, mobilspel och penningspel! Lyssna!

Direct download: avsnitt20312.mp3
Category:general -- posted at: 8:29am CET

Årets första och enda sommarpoddare är äntligen här. Börspodden träffar den mytomspunne Jan Emanuel Johansson. När man googlar “krokig livsresa” på nätet kommer denna man upp. Från ungdomsbrottsling till vinnare av Robinson till att ha en miljard inom räckhåll. Denna veckas podd är en resa, luta dig tillbaka och njut av den mycket frispråkiga Jan Emanuel Johansson.

Direct download: avsnitt20311.mp3
Category:general -- posted at: 8:19am CET

1