Börspodden

Börspodden är färskt hemkomna från Singapore och har mycket i bagaget. Men framför allt har BP träffat intressanta människor och i detta avsnitt berättar Tristan Sjöberg, en av ägarna av det bettinginriktade Knutsson Holding AB om hans syn på bla investeringar i Asien, NetEnt, Betsson och THQ. Dessutom spaningar från Singapore. Lyssna!

Direct download: avsnitt20318.mp3
Category:general -- posted at: 11:32am CET

Både Johan och John har oberoende av varandra snappat upp den senaste snackisen i spelbranschen och det är inga roliga nyheter för de noterade operatörerna. Dessutom oljebolag och en vinstvarningssäsong som tjuvstartat. Och ska man teckna EQT eller inte? John har svaret. 

Direct download: avsnitt20317.mp3
Category:general -- posted at: 8:36am CET

Sektorrotation är det nya modeordet som Börspodden inte tar på allvar. Johan har gjort gedigen research på NetEnts nya förvärv av Red Tiger och har många sk “takes”. Det ryktas om kris på Malta och frågan är vad det sätter för spår i aktiekurserna. Dessutom ett boktips från John vilket inte tillhör vanligheterna.

Direct download: avsnitt20316.mp3
Category:general -- posted at: 12:05pm CET

Kampen fortsätter mellan Classes VD Lotta Lyrå och Börspoddens chefsblankare Johan. Ingen verkar vika ned sig. Börspodden försöker sig också se vad man kan utläsa av de senaste händelserna i Swedbank med ordförande Persson i spetsen. Dessutom en massa småbolag som både ger och tar. Lyssna!

Direct download: avsnitt20315.mp3
Category:general -- posted at: 11:44am CET

1