Börspodden

Denna vecka är det höstlov och Börspodden befinner sig på olika platser i Europa. Johan lämnar som vanligt inte sin triangel Bromma - Odenplan - Marbella medan nomaden John befinner sig på holländska landsbygden. Men trots det levereras färska rapportkommentarer och andra betraktelser precis som vanligt. Dessutom så gästas podden av twitterprofilen Stocks und Stocks som ger sin syn på bland annat spelsektorn. Ett av 2019s bästa avsnitt. Lyssna!

Direct download: avsnitt20323.mp3
Category:general -- posted at: 7:33am CET

Rapporterna strömmar in och Börspodden försöker såklart skilja agnarna från vetet. Johan går igenom den svenska verkstadssektorn och blir förundrad över reaktionerna men hans anti-ESG val går från klarhet till klarhet. John Cramer gör entre i podden och går igenom underanalyserade midcap bolag i rasande takt. Dessutom mycket annat smått och gott! Lyssna!

Direct download: avsnitt20322.mp3
Category:general -- posted at: 12:40pm CET

De bevingade orden; “man är aldrig bättre än sin senaste podd” tar Börspodden på allvar och levererar ytterligare en kanonpodd fylld med information. John går igenom svenska statens katastrofaffärer i posten samt presenterar sin nya sektion med nyheter i korthet. Johan har plockat fram tre stycken intressanta rapportbets och som om inte det vore nog avslutas Singapore-serien med att högsta hönset på SEBs Singaporekontor berättar om sin syn på regionen. Lyssna!

Direct download: avsnitt20321.mp3
Category:general -- posted at: 10:16am CET

Börspodden uppmärksammar hur svenska myndigheter blir mer och mer korrupta medan småspararna får betala priset. Smarta pengar köper Sobi men John höjer ett varningens finger och hänvisar till lex Medivir. Johan har börjat titta framåt mot rapportperioden och har några intressanta spaningar. Dessutom en intervju från Singapore med fintechbolaget Lendela. Lyssna!

Direct download: avsnitt20320.mp3
Category:general -- posted at: 11:32am CET

Veckans avsnitt är längre än vanligt då vi utöver aktie och marknadssnacket har träffat Sveriges ambassadör i Singapore för att lära oss ett och annat om regionen. Beyond meats fejkburgare har testats och mobilebet.com härvan fortsätter. Budrykten och vinstvarningar, allt finns i denna krispiga podd. Lyssna!

Direct download: avsnitt20319.mp3
Category:general -- posted at: 12:01pm CET

1