Börspodden

Äntligen dags för Börspoddens klassiska julavsnitt där årets största och viktigaste trender diskuteras. Dessutom budsnack, vinstvarningar och ägare av kött och blod. God jul och gott nytt år! 

Direct download: avsnitt20331.mp3
Category:general -- posted at: 8:41am CET

Vad har Börspodden och Paul Gascoigne gemensamt? Inte är det fotbollskunskaperna i alla fall. Det varma vädret kan sätta press på vissa sektorer samtidigt som det gynnar andra. Börspodden försöker räkna ut vinnarna och förlorarna. Marlo Stanfield gör också entré i podden med ett klassiskt citat. Dessutom vinstvarningar, insiderförsäljningar och mycket mer!

Direct download: avsnitt20330.mp3
Category:general -- posted at: 12:05pm CET

Årsskiftet närmar sig och det är dags att göra portföljen redo för att köpa årets förlorare i gammal vanlig ordning. Vilka sektorer är intressantast efter 2019s monsterhausse? Dessutom pratas det tåkrämer, flygbolag, spelbolag och att Sverige skulle behöva en Trump för att rensa upp i myndighetsträsket.

Direct download: avsnitt20329.mp3
Category:general -- posted at: 11:34am CET

Börspodden är lite stukade av börsens sätt att visa noll pardon. På börsen kan ingen höra dig skrika som en känd finansman en gång sa. Johans irritation på omvärlden är på all time high vilket alltid är något. John rapporterar om sitt drickande av rosa gin och andra spännande observationer från ett snart icke EU-land. 

Direct download: avsnitt20328.mp3
Category:general -- posted at: 12:16pm CET

1