Börspodden

Börsen fortsätter ned och det är långt ifrån optimistiskt där ute bland spararna. Vinstvarningar dimper in varje dag och ett visst mått av uppgivenhet har spridit sig. Det är då Doktorn vaknar till och börjar fundera på ingångslägen. John har hittat krisens utlösare och funderat på vad inflation egentligen betyder för våra tillgångsslag. Lyssna!

Börspoddens huvudsponsor är Skilling, besök dom på skilling.se

Direct download: avsnitt_475.mp3
Category:general -- posted at: 11:35am CEST

Det är bistra tider vilket tyvärr fått dr Baisse att leva upp till en sällan skådad form. Historier från finanskrisen och Singapore avlöser varandra. John har drömt en mardröm som är svår att släppa och dessutom kommit på ett antihärv-nyckeltal som kan vara bra att ha i ryggsäcken om man tänker fyndköpa. Lyssna!

Börspoddens huvudsponsor är Skilling, besök dom på skilling.se

Direct download: avsnitt_474.mp3
Category:general -- posted at: 11:38am CEST

Börsen fortsätter att vara otroligt svajig vilket skapar stora möjligheter men också stora möjligheter att göra bort sig. Fastna i mikrobolag som aldrig studsar och binder kapital till exempel. Börspodden plockar fram tradingguiden för det här klimatet. Dessutom vinstvarningar i massor och återigen visar det sig att mental styrka är grunden till överavkastning. Lyssna!

Börspoddens huvudsponsor är Skilling, besök dom på skilling.se

Direct download: avsnitt_473.mp3
Category:general -- posted at: 11:14am CEST

Det är varannandagsbörs med dragning nedåt som sänker börshumöret. Johan ser mörkt på framtiden medan John letar ingångslägen i utbombade aktier. En budhöjning lockar till riskabel arbitragehandel och att man som investerare måste skilja på energikris och elkris. Dessutom spaningar från staterna i massor. Lyssna!

Börspoddens huvudsponsor är Skilling, besök dom på skilling.se

Direct download: avsnitt_472.mp3
Category:general -- posted at: 11:42am CEST

1