Börspodden

Rapporterna rasar in på börsen och bolagen får presentera vad som hänt under årets tredje kvartal. Signalerna är tydliga om en inbromsning men aktiekurserna har återhämtat sig. Två gubbar cashar hem duktigt men frågan är om inte det finns mer anledningar än bara lite vinsthemtagning bakom. Telekomfrossan fortsätter där kulturen sitter i väggarna på ett negativt sätt. Lyssna!

Börspoddens huvudsponsor är Skilling, besök dom på skilling.se

Direct download: avsnitt_479.mp3
Category:general -- posted at: 11:59am CET

Börsen har gjort som den brukar och chockerat alla genom att vända upp rejält när det såg som mörkast ut. Frågan är hur länge det håller? De rapporter som redan kommit tolkas för att förstå bolagen som ännu inte rapporterat. Småspararnas bästa vän har börjat kännas otrevlig och fenomenet omvända vinstvarningar klassas som effektsökeri. Lyssna! 

Börspoddens huvudsponsor är Skilling, besök dom på skilling.se

Direct download: avsnitt_478.mp3
Category:general -- posted at: 12:16pm CET

Nasdaq fortsätter att gynna storfinansen medan område efter område rycks ifrån småspararna. Johan har varit i Spanien och har inte sett det minsta spår av lågkonjunktur. Det börjar bli dags för gratispengar igen även om det råder stor oenighet kring den traden. Lyssna!

Börspoddens huvudsponsor är Skilling, besök dom på skilling.se

Direct download: avsnitt_477.mp3
Category:general -- posted at: 11:45am CET

Vad är det som händer med börsen? Enorma rörelser varje dag och det är lätt att få panik och sluta med börsen för gott. Börspodden sänder några tröstande råd till alla som känner sig som förlorare. Dessutom går Johan igenom den senaste blankarrapporten och Johns sågningar haglar av alla som gjort honom och resten av spararkollektivet besvika. Lyssna!

Börspoddens huvudsponsor är Skilling, besök dom på skilling.se

Direct download: avsnitt_476v2.mp3
Category:general -- posted at: 3:00am CET

1