Börspodden
Avsnitt 149 - Jordfräsarna

I veckans podd går Börspodden igenom veckans jordfräsar som Betsson, Autoliv och Fortnox. En och annan köprek har hittat in till podden även om Dr Baisse absolut inte ropar faran över.

Direct download: Avsnitt_149.mp3
Category:general -- posted at: 3:22pm CET

Avsnitt 148 - Swexit-listan

Denna vecka händer det saker. John blir partiledare för Swexit-listan och Johan hittar tillbaka till en gammal goding. Dessutom har Börspodden träffat ledningen för Aktietorget som försvarar sig efter 3 års BS:ande. Du vill inte missa det här!

Direct download: Avsnitt_148.mp3
Category:general -- posted at: 2:48pm CET

Avsnitt 147 - Börspodden tar tempen på fastighetssektorn

I veckans avsnitt har Börspodden bjudit in Paretos fastighetsanalytiker Johan Edberg för att ta tempen på den heta fastighetssektorn. Är marknaden överhettad och vilka aktier är ser mest intressanta ut just nu?

Direct download: Avsnitt_147.mp3
Category:general -- posted at: 9:54am CET

Avsnitt 146 - Upp eller ner?

I veckans avsnitt berättar Johan om varför han har börjat köpa uranbolag och passar samtidigt på att måla upp en mörk bild för den globala bilindustrin. John har dock hittat ett köpvärt bilbolag och ger även sin syn på ett knippe småbolag. 

Direct download: avsnitt_146.mp3
Category:general -- posted at: 11:37am CET

Avsnitt 145 - Paint it Black

I veckans avsnitt är dr Baisse i toppform och målar det mesta i svart. John ger sin syn på Academedia och försöker visa att toppen är nådd och förbi på bostadsmarknaden.

Direct download: Avsnitt_145.mp3
Category:general -- posted at: 2:54pm CET

1