Börspodden

Börsen är hetare än någonsin och bolagen behöver knappt överträffa förväntningarna för att stiga. Det här med att det kommer bli en lätt rapportperiod gäller inte längre enligt Johan. John har varit i Mallorca och delar självklart med sig av sina lynchningar. Men främst tittar Börspodden idag på alla de bolagsrapporter som trillar in och vad man ska tro om framtiden. 

Direct download: avsnitt20296.mp3
Category:general -- posted at: 11:56am CET

BP har träffat Carl Armfelt som berättar om hur det var att lämna storbanken för att starta nytt fondbolag och vad planerna är framåt. Carl går också igenom ett antal medtech case och förklarar varför TIN Fonder tycker att sektorn är intressant. Dessutom två bonuscase på slutet. Glad påsk!

Direct download: avsnitt20295.mp3
Category:general -- posted at: 7:51am CET

Börspodden jobbar hårdare än någonsin åt sina lyssnare och har återigen ringt skatteverket för att komma åt de senaste spelsiffrorna. John har varit på stan och känner oro inför en kommande notering där en VD har storhetsvansinne. Dessutom drar rapportsäsongen igång på allvar under påsken med Sandvik på skärtorsdagen. Johan ger dig såklart siffrorna att hålla koll på. Lyssna! 

Direct download: avsnitt20294.mp3
Category:general -- posted at: 11:42am CET

Denna vecka är det åter fullt fokus på börshändelser. Hur ska man hantera Swedbank? John ger sitt svar, sparekonomerna ett annat. Johan har ringt Skatteverket för att lösa mysteriet med spelskatten och har spännande information. Dessutom både åldringsvård och ett nytt intressant bolag i denna veckas podd. Lyssna! 

Direct download: avsnitt20293.mp3
Category:general -- posted at: 12:45pm CET

1