Börspodden

I veckans avsnitt tittar Börspodden på resebolagen som rapporterar denna onsdag. John har också sett tre stycken topptecken som man inte ska underskatta. Dessutom spekuleras det kring bud på H&M och vilka som kan tänkas att teama upp med familjen Persson i ett eventuellt uppköp.

Direct download: Avsnitt20249.mp3
Category:general -- posted at: 1:15pm CET

Cherrys VDs positiva magkänsla förvandlades till ett magknip när EBM ville visa sig på styva linan. En del i John dör när Johan pratar vakuumpumpar och Atlas där han hittat lite svagheter, om än 3 kvartal bort i tiden. Kopparbergs rapport anser John vara en besvikelse och allt är precis som vanligt in the land of Börspodden.

Direct download: Avsnitt20248.mp3
Category:general -- posted at: 1:29pm CET

Det har blivit halvtid i det andra kvartalet och Börspodden försöker redan nu se vad som kommer bli de avgörande framgångsfaktorerna för en trader. Klämdagar i all ära men är man aktieägare så kanske det inte är lika kul. Däremot kan det vara kul om man äger ett bryggeri. Ja, spekulation är ju Börspoddens a-game och kommer fortsätta vara så.

Direct download: Avsnitt20247.mp3
Category:general -- posted at: 1:49pm CET

Veckas Börspodd vill du inte missa då det självklart innehåller en lägesrapport om börsen och dess bolag men även en VD intervju med G5s Vlad. G5 är mobilspelsbolaget som tar nya All Time High nivåer varje dag på börsen med en trogen skara fans.

Direct download: Avsnitt20246.mp3
Category:general -- posted at: 12:06pm CET

Det är dags för de lite mindre bolagen att rapportera och Börspodden går såklart igenom de mest intressanta Q1:orna. John har återfunnit optimismen och hittat några spännande bolag och även Johan ser några få intressanta case. Den svenska kronan blir bara svagare och svagare och Börspodden försöker reda ut vad det betyder för aktiemarknaden.

Direct download: Avsnitt20245.mp3
Category:general -- posted at: 1:28pm CET

1