Börspodden

Anders Ström. Ett namn säger mer än tusen ord. Börspodden har fått besök av det svenska spelundrets founding father. Vi diskuterar möjligheterna i USA,  framtiden för speloperatörerna, affiliates och mycket mer. Dessutom, hör hur Anders hanterar BPs nya koncept, sant eller falskt, med frågor om Douglas Roos, Pontus Lindwall och hemligheten med Harry Boy. Lyssna!

Direct download: avsnitt20292.mp3
Category:general -- posted at: 6:43am CET

Denna veckas podd är tajtare än någonsin. John har varit i alperna och har med sig spännande observationer medan Johan gör en djupdykning i ett tyskt conf call. Dessutom kommer ultralöparen och numera också blivande börs-vdn Johan Steene att prata om Barkley Marathons, Teqnion och hur det är att köpa bolag från Midway. Lyssna!

Direct download: avsnitt20291.mp3
Category:general -- posted at: 11:47am CET

Clas Ohlson kollapsar efter att Lotta Lyrå inte lyckats leverera det hon lovat, precis enligt Johans plan. I podden berättar han hur han ser på deras framtid. Ljus eller mörk? du får gissa en gång. Kungarna på Tylösand har lynchat spritsorter och det är oroande för ett norskt bolag. Flygbolag, spritbolag, byggbolag och retail, allt i en och samma podd. Lyssna!

Direct download: avsnitt20290.mp3
Category:general -- posted at: 12:25pm CET

Hur låter det i fikarummet på EBM? Hur fungerar fotbollströjeindikatorn? Många frågor får svar i veckans Börspodden. Johan har tittat närmare på Kambi efter kraschen och avslöjar även sitt senaste blankarcase samtidigt som John har hittat två bolag på den amerikanska börsen som väcker hans köpsug.

Direct download: avsnitt20289.mp3
Category:general -- posted at: 7:27am CET

1