Börspodden

Rapporterna har fortsatt att strömma in och Börspodden har granskat de flesta. Hur har bolagen levererat? Vilka har överraskat? Finns det några tecken på avmattning? Lyssna!

Direct download: avsnitt20257.mp3
Category:general -- posted at: 8:51am CET

Börspodden återförenas under sommaren för den intensiva rapportperioden. Denna vecka bjuds det på massor av rapportkommentarer. Banker, fastighetsbolag, verkstad och teknikkonsulter är först ut. Rörelserna är stora och insatserna höga men Johan och John gör sitt bästa för att hitta guldkornen och undvika surdegarna.

Direct download: avsnitt20256.mp3
Category:general -- posted at: 1:31pm CET

Årets andra sommarpoddare är den legendariska Peter Benson. Fingerprint, finanskrisen och Pyr invest är några av samtalsämnena som dyker upp. Peter berättar också om sina bästa knep för att hitta bra aktier och vi går dessutom igenom hans privata portfölj. Lyssna!

Direct download: Avsnitt20255.mp3
Category:general -- posted at: 8:57am CET

Sverige är i kvartsfinal! Det firar Börspodden genom att släppa ett riktigt jäkla superavsnitt. Vi har träffat Per Johansson som driver hedgefonden Bodenholm. Han berättar om åren på Fidelity, Peter Lynch och hur Bodenholm jobbar för att vaska fram aktieidéer. Dessutom går vi igenom några av fondens bästa case just nu. Måstelyssning!

Direct download: Avsnitt20254.mp3
Category:general -- posted at: 8:25am CET

1