Börspodden

Rapportperioden är i full gång och Börspodden guidar dig såklart igenom den. Många rapporter sviker men index ligger kvar på samma nivå vilket får John att minnas roligare tider. Bostadsaktierna drar med sig fler bolag i fallet och när är det egentligen läge att gå in? Lyssna så får du veta!

Direct download: Avsnitt_218.mp3
Category:general -- posted at: 2:01pm CET

Ännu en gång visar sig Byggmax från sin sämsta sida och Börspodden är inte sen att påpeka det. Johan återvänder från Marbella med ett spännande fastighetsbolag medan John har hittat USAs motsvarighet till O'Learys. Bostadsmarknaden då? Jadå, det är Börspodden vi pratar om! Lyssna!

Direct download: Avsnitt_217.mp3
Category:general -- posted at: 1:52pm CET

Börsen har nu tappat sitt vinnande streak men Johan är inte nöjd utan vill se mer smärta. Bostadskrisen har bara börjat tror John som ser framför sig ett 10-årigt prisfall och spånar kring vilka företag som kommer att drabbas hårdast. Dessutom har Börspodden startat en egen utredning i Cloettahärvan.

Direct download: Avsnitt_216.mp3
Category:general -- posted at: 10:34pm CET

I veckas avsnitt har John hittat ett preff-case som han tror kan vara lönsamt. Johan har hittat ett bolag han tror är en katastrof. Dessutom börjar det närma sig rapporterna och därför behövs det guidning i verkstaden inför Q3:orna. Som om inte det vore nog så finns det även ett Lynch-segment. Allt i en podd. Lyssna!

Direct download: Avsnitt_215.mp3
Category:general -- posted at: 2:21pm CET

1