Börspodden

Cannabisaktier har varit enormt heta under 2018 och lockat många svenska aktiesparare. Men vad finns egentligen bakom hajpen och hur stor kan den här branschen bli? Journalisten Johan Anderberg har skrivit boken Cannabusiness och vi har träffat honom för att få svar.

Direct download: Avsnitt20279.mp3
Category:general -- posted at: 8:47am CET

Det är kaos på börsen och aktiekurserna svänger mer än på länge. Retailsektorn har det kanske kämpigast och Börspodden försöker analysera vad som händer. Insider Island är också ett ställe det kan vara väldigt lönsamt att vara på om man är lagd åt det hållet. Likaså Bolagsverket. Det och mycket mer i dagens podd! Lyssna

Direct download: avsnitt20278.mp3
Category:general -- posted at: 11:48am CET

Fler och fler fondbolag sätter upp etiska regler och Börspodden ifrågasätter vad man egentligen får äga. John har tittat närmare på de franska protesterna och undrar varför politikerna hatar sitt eget folk. Han har också hört att vissa garanter ligger illa till i börsnedgången. Johan avslöjar vilken aktie han förlorat mest pengar på genom tiderna och, som vanligt, mycket mycket mer.

Direct download: avsnitt20277.mp3
Category:general -- posted at: 12:16pm CET

Börspodden börjar oroa sig för riktigt dåliga tider och tar fram bolag som är säkra hamnar men också bolag man ska akta sig för. Om börsen börjar leda till att man känner sig nere har John tipsen för att rycka upp sig. Johan har hittat ett rapportbolag som återigen gjort honom besviken och där bara nedsida finns. Det och mycket mer i veckans podd!

Direct download: avsnitt20276.mp3
Category:general -- posted at: 11:57am CET

1