Börspodden

I veckans avsnitt synas kavalkaden av vinstvarningar i sömmarna och Börspodden spånar kring vilka som kan stå näst på tur. John har tröttnat på att myndigheterna istället för att skydda medborgarna försöker sätta dit dem. Dessutom fortsätter John att prata elbilar. Lyssna eller hamna på efterkälken, ditt val!

Direct download: Avsnitt_214.mp3
Category:general -- posted at: 12:12pm CET

Börspodden presenterar ett monsteravsnitt med en av Sveriges mäktigaste techinvesterare - Henrik Persson Ekdahl. Hör en self-made miljardär berätta om vägen till toppen. Framgångar, motgångar och tillfälligheter. Dessutom delar Henrik med sig av en hel del tips och trix. Måstelyssning!

Direct download: Avsnitt_213.mp3
Category:general -- posted at: 1:47pm CET

Börspodden rivstartar år fem som podd med att Johan tittar närmare på spelbolagen som haft en svag period på börsen. Elbilar jämförs med de utdöende etanolbilarna och John tror inte att det sista ordet är sagt där än. Debatten om ISK-skatten går vidare och John gör ett oväntat ställningstagande. Long live the Börspodden.

Direct download: Avsnitt_212.mp3
Category:general -- posted at: 1:58pm CET

Börspodden fyller otroliga fyra år och firar det med att träffa Christian ”Capitol” Kock igen. Han var en av poddens första gäster och har inspirerat många småsparare genom åren. Han berättar om sina erfarenheter inom aktiehandel och ger råd om hur man ska tänka för att bli en framgångsrik investerare. Måstelyssning!

Direct download: Avsnitt_211.mp3
Category:general -- posted at: 2:24pm CET

1