Börspodden

I veckans avsnitt har BP träffat hedgefondmiljardären Martin Sandquist som berättar om resan med Lynx. Från starten med en handfull miljoner till toppen då fonden förvaltade 50 miljarder. Vi går också igenom Martins syn på ekonomin och vad han tycker att alla ska ha lite av i portföljen. Lyssna! 

Direct download: Avsnitt20288.mp3
Category:general -- posted at: 7:36am CET

Martin Tiveus verkar ställa till det vart han än går. Denna veckan är det i Johans portfölj han är och spökar i. Den svenska valutan är i fritt fall vilket var roligt till en början men nu börjar det bli läskigt. De sämsta konsultbolagen får sig en känga för att de alltid misslyckas samtidigt som det återigen sätts frågetecken bakom om det går att rita Nya Karolinska i mobilen. Lyssna så får du höra!

Direct download: avsnitt20287.mp3
Category:general -- posted at: 11:58am CET

Börspodden har återigen gått den extra milen och bjudit in Gaming Innovation Group till podden. VD Robin Reed berättar lite om var bolaget befinner sig och Petter Nylander, med bakgrund som VD för Unibet förklarar hur den svenska spelregleringen slår. Dessutom skvaller, rapporter och bolagssnack.

Direct download: avsnitt20286.mp3
Category:general -- posted at: 12:28pm CET

Rapporterna fortsätter spruta in och börsen verkar för det mesta vara väldigt förlåtande kombinerat med en tidigare kanske överdriven oro vilket har gjort att kursreaktionerna är vildare än vanligt. I byggsvängen har dock konjunkturen satt käppar i hjulet för många bolag. Frågan är om det värsta är bakom eller fortfarande är framför oss. Lyssna!

Direct download: avsnitt20285.mp3
Category:general -- posted at: 11:51am CET

1