Börspodden

Denna vecka ligger bevisbördan på bolagen. Det är rapporter till höger och vänster där Johan kan konstatera att sälja på styrka har varit lönsamt. John kollar såklart till småbolagen där det varit en minst sagt blandad kompott. Börsen får sig en utskällning tillsammans med giriga VDar.

Direct download: Avsnitt20244.mp3
Category:general -- posted at: 12:16pm CET

Äntligen gästar Simon Blecher Börspodden och veckans avsnitt är verkligen något extra. En av 2000-talets absolut bästa och mest aktiekunniga förvaltare berättar om sin karriär, syn på börsen och värdering i ett av poddens längsta avsnitt genom tiderna. Måstelyssning!

Direct download: Avsnitt20243.mp3
Category:general -- posted at: 8:05am CET

Nyss hemkomma från olika delar av Spanien är Börspoddarna mer taggade än någonsin. Misslyckade lynchningar, WIFI-tester och fattigdomskänsla. Sen får man inte glömma alla vinstvarningar på hemmaplan vilket tvingat Johan att ringa upp Mekonomen John för senaste nytt i verkstaden. Du hör själv, bara att starta podden nu. Nu sa jag!

Direct download: Avsnitt20242.mp3
Category:general -- posted at: 1:33pm CET

Börspodden har träffat den legendariska börsmäklaren och fondförvaltaren Harald Lundén som berättar om sin fantastiska karriär. Varför slängde Peter Lynch alltid på luren efter 90 sekunder? Hur hittar man en 40-dubblare? Och vad är ett företags själ? Detta och mycket mer får ni svar på i veckans avsnitt, måstelyssning!

Direct download: Avsnitt_241.mp3
Category:general -- posted at: 8:14am CET

1