Börspodden

Allt inom byggrelaterat kollapsar och Börspodden försöker undvika att hamna i värdefällor. John har hittat några roliga case trots börsens negativa sentiment. Johan gör en efterlängtad halvårsuppdatering av uran EFTen URA och har tittat närmare på ett spelbolag. Dessutom spelade John verkligen i tjejlaget?

Direct download: avsnitt20253.mp3
Category:general -- posted at: 12:22pm CET

När resten av Sverige stänger ned för fotbolls VM så jobbar Börspodden ännu hårdare. Dels de självklara börsspaningarna där klädbolagen står i fokus. Afound, MQ, Kappahl, you name it och de har det i lager. Dessutom kommer Catena Medias VD Per Hellberg förbi kontoret på en halvspontanare.

Direct download: avsnitt20252.mp3
Category:general -- posted at: 2:20pm CET

I ett ovanligt optimistiskt avsnitt har Johan hittat två spännande sommarcase där botten nalkas. John spelar upp en radioteater av högsta kvalité som inte får missas. Atlas splitas i två och Börspodden benar ut vad som gäller. Dessutom har John hittat ett PE 1 köp. Missa inte!

Direct download: Avsnitt20251.mp3
Category:general -- posted at: 12:13pm CET

I veckans avsnitt tar Johan tempen på konjunkturen inför kommande rapportperiod och funderar också på hur den senaste värmeböljan kan komma att påverka siffrorna. John går igenom sin flygplansteori och applicerar den på preffarna och berättar dessutom om hur hans affärer gått på slutet. Lyssna!

Direct download: Avsnitt20250.mp3
Category:general -- posted at: 8:19am CET

1