Börspodden

Denna vecka har Börspodden träffat DI:s stjärnreporter Richard Bråse. Vi snackar bland annat Fingerprint, Vestas, Ratos, H&M och Catena media. Inspelat den 14e februari. Lyssna!

Direct download: Avsnitt_236.mp3
Category:general -- posted at: 7:00am CET

Börsen stökar på och John frågar sig om det verkligen är rätt att OMX-indexet är lägre nu än för tre år sedan. Johan har granskat bokföringskriget i Raysearch och försökt förstå bägge sidor. De mindre bolagens rapporter väller in och granskas såklart i detalj av Börspodden. Dessutom gästar Lendifys VD Nicholas Sundén-Cullberg för att snacka nischbanker och blancolån. 

Direct download: Avsnitt_235.mp3
Category:general -- posted at: 2:25pm CET

I veckans mycket trevliga podd kommer vi att besöka Mekonomens verkstad i Umeå och få lära oss om merförsäljning. Johan gör en dragning av bettingbolagen som man inte vill missa och dessutom så fortsätter rapporterna att hagla in. Uppköpscase och nyemissioner. Allt i ett och samma program.

Direct download: Avsnitt_234.mp3
Category:general -- posted at: 1:22pm CET

I veckans efterlängtade podcast pratas det om den krasch vi just bevittnat. John ger tips på hur man ska agera för största möjliga vinst och Johan varnar för att det här bara är början av början och inget annat. Itab får sina fiskdiskar varma tillsammans med många andra bolag. Lyssna!

Direct download: Avsnitt_233.mp3
Category:general -- posted at: 2:17pm CET

1