Börspodden

Har dina aktier kollapsat i värde under helgen? Då kanske du har blivit Bråsad. I veckans podd får dessutom Christer Gardell några goda råd från John när det gäller sätt att få ordning på Ericssons lönsamhet. Som om inte det räckte har poddpojkarna blivit osams om H&Ms värdering. Lyssna!

Direct download: Avsnitt_197.mp3
Category:general -- posted at: 2:15pm CET

Denna vecka snackar Börspodden självkörande bilar och har även ett förslag på ny chef till EBM. Dessutom verkar John ha svängt när det gäller Kopparbergs och Johan tipsar om en köpvärd finsk aktie. 

Direct download: Avsnitt_196.mp3
Category:general -- posted at: 1:11pm CET

Det är sjuttonde maj och den norska börsen är såklart stängd men det hindrar inte Börspodden från att köra en liten Norgespecial. Johan kompletterar med ett gäng finska bolag så att ingen ska känna sig utanför. Dessutom massor av svenska bolag och det toppigaste av alla tecken har utlösts; John är överbelånad. 

Direct download: Avsnitt_195.mp3
Category:general -- posted at: 1:59pm CET

I veckans avsnitt spekulerar John i om vi kommer se ett bud på Hexagon inom kort och Johan har hittat ett nytt favoritbolag. Turn-around case såklart. Dessutom gästar Spiltans VD Per H Börjesson och rapporterar om finansjippot som Berkshire Hathaways bolagsstämma numera är.

Direct download: Avsnitt_194.mp3
Category:general -- posted at: 2:39pm CET

Rapportperioden börjar gå in i slutskedet för de stora bolagen och nu är det dags för de mindre förmågorna att visa framfötterna. Johan dyker ned i kärnkraftens förlovade land och tittar närmare på Studsvik och ETF:en URA. John är besviken på det svenska näringslivet och orolig för hur Jesper Blomqvist hanterar sina pengar.

Direct download: Avsnitt_193.mp3
Category:general -- posted at: 2:25pm CET

1