Börspodden
Avsnitt 158 - Outbreak

I veckans avsnitt är Dr Baisse tillbaka och John har gjort en djupdykning bland börsens minstingar. Dessutom mängder av rapportgenomgångar och en titt på ett av världens största spritbolag.

Direct download: avsnitt_158.mp3
Category:general -- posted at: 12:56pm CET

Avsnitt 157 - Stranger Things

I veckans avsnitt gör Johan sitt bästa för att vara Dr Hausse samtidigt som John är ovanligt bitsk. Ni får även veta vad Ola Rollén kommer att göra härnäst och såklart massor av bolagssnack!

Direct download: avsnitt_157.mp3
Category:general -- posted at: 2:18pm CET

Avsnitt 156 - IronJohn

Hösten är här och det är också Johan och John. I veckans avsnitt snackar vi BOJ, FOMO, TINA, whale watching och rapporter. Fullspäckat helt enkelt!

Direct download: Avsnitt_156.mp3
Category:general -- posted at: 2:23pm CET

Avsnitt 155 - Sommarpoddare Veronica Augustsson

Sist ut i Börspoddens sommarpoddarserie är Cinnobers VD Veronica Augustsson. Veronica blev som 33-åring rekordung VD för snillebolaget Cinnober. Vi diskuterar hur teknikutvecklingen har och kommer att påverka finansbranschen framöver och vilka möjligheter det ger. Trevlig lyssning!

Direct download: Avsnitt_155.mp3
Category:general -- posted at: 8:58am CET

Avsnitt 154 - Bottenfiske

I veckans avsnitt har Johan tagit en titt på hur det gick för den utbombade kolsektorn och berättar också varför han tycker att uranbolagen ser intressanta ut. John har samtidigt tittat på en handfull amerikanska rapporter.

Direct download: Avsnitt_154.mp3
Category:general -- posted at: 10:04am CET

1