Börspodden

Sist ut i Börspoddens sommarpoddarserie är den moderata riksdagsledamoten Johan Forssell. Vi pratar investeringar, försvaret, kapital vs arbete och mycket mer. Intervjun spelades in 29e juni. Trevlig lyssning! 

Direct download: Avsnitt_205.mp3
Category:general -- posted at: 11:41am CET

Johan och John har denna vecka tagit en semesterpaus för att snacka rapporter. Vad får rapportperioden i betyg så här långt och finns det några fynd bland alla minor? Vi pratar verkstad, bygg, Ericsson och Netflix. Kappahl har dessutom genomfört förändringar som John tar åt sig äran för. Lyssna!

Direct download: Avsnitt_204.mp3
Category:general -- posted at: 9:26am CET

Börspoddens sommarpoddarserie fortsätter i full fart och denna vecka har turen kommit till Sharish Aziz från Danske Bank, en av Sveriges absolut bästa spelbolagsanalytiker. Vi snackar trender, regleringen och hur man analyserar spelbolag. Dessutom en stor genomgång av de noterade spelbolagen. Intervjun spelades in 26e juni. Trevlig lyssning! 

Direct download: Avsnitt_203.mp3
Category:general -- posted at: 8:47am CET

Årets första sommarpoddare är Joakim Dal, Investment manager på GP Bullhound. Joakim är en av Sveriges vassaste techinvesterare och vi pratar om hur man analyserar techbolag och vilka trender som är mest intressanta. Dessutom får vi Joakims syn på Spotify, Matsmart och ridesharingbolagen. Måstelyssning!

Direct download: Avsnitt_202.mp3
Category:general -- posted at: 8:03am CET

1