Börspodden

I Sveriges mest oberoende och orädda podcast diskuteras om det är början på slutet för Fingerprint. E-handelns utveckling diskuteras som både höjer och sänker företag. Dessutom fyllt med de senaste rapporterna från veckan som gått!

Direct download: Avsnitt_183.mp3
Category:general -- posted at: 3:07pm CET

Avsnitt 182 - Datorspel och dobbel

Det är de mindre bolagens tur att lämna sina rapporter och Börspodden försöker vaska fram guldkornen. Spelbolagen nagelfars och där tycker sig Johan se visst värde medan John hittar en spännande dubbel. Såklart hittas det en hel del övervärderade bolag också. Lyssna!

Direct download: Avsnitt_182.mp3
Category:general -- posted at: 4:04pm CET

Avsnitt 181 - Finska fällan

Börspodden synar veckans rapportskörd. John har gjort en djupdykning i Borg-härvan och hittat yviga detaljer. Johan fortsätter leta negativitet där ute och hittar såklart något. Det är precis som vanligt en alldeles fantastisk Börspodd som ligger och väntar på dig!

Direct download: Avsnitt_181.mp3
Category:general -- posted at: 3:19pm CET

Avsnitt 180 - Valutafest i verkstan

Äntligen är det rapportperiod och Börspodden försöker visa vägen. Sveriges verkstäder är först ut tillsammans med KJP. Johan har slagit sitt eget rekord i alperna och John rapporterar om den franska synen på ekonomin. Om det är ett är avsnitt du inte vill missa så är det detta.

Direct download: Avsnitt_180.mp3
Category:general -- posted at: 3:12pm CET

1