Börspodden

Börspodden får besök av Stefan Lundell från Breakit som berättar om de senaste nyheterna och skvallret från techbranschen. Dessutom duggar vinstvarningarna tätt och John får beröm för sin unika, men av vissa ifrågasatta, lynchningsgåva. Lyssna!

Direct download: avsnitt_266.mp3
Category:general -- posted at: 12:00pm CET

En grupp daytraders går emot självaste Nasdaq vilket inger hopp hos fölket. John möblerar om i sin preffportfölj och Johan bryter ned H&Ms försäljningsrapport. Dessutom har John hittat ett bolag som Johan aldrig skulle investera i, vilket i och för sig inte är så svårt, men ändå. Det är också tio år sedan finanskrisen och traumatiska minnen kommer upp. Lyssna!

Direct download: avsnitt20265.mp3
Category:general -- posted at: 11:44am CET

Denna vecka har vi vaknat upp till ett helt nytt Sverige. Eller inte. Börspodden däremot är sig aldrig likt. John är orolig för att vi bara sett början i bettinggate och att även andra banker kan vara inblandade i pengatvätthärvan. Johan ifrågasätter det kortsiktiga värdet i ABBs uppdelning som alla pratar om. Dessutom aktier i mängder. Precis som det ska va.

Direct download: avsnitt20264.mp3
Category:general -- posted at: 11:50am CET

I denna veckas Börspodden händer det grejor. Vilken lyssnare sitter på det bästa caset frågar sig John och Johan. Pengar utlovas. Johan presenterar några roliga blankningscase och John har varit i Portugal och vill såklart berätta om sina känslor därifrån. Dessutom föreslås det en folkomröstning om Ingves. Missa inte!

Direct download: avsnitt20263.mp3
Category:general -- posted at: 12:24pm CET

1