Börspodden

Världens börser har gått in i hypermode och ingen vet längre riktigt vad som händer. Att börsintresset är på topp kan dock ingen tveka på och USAs Flashback har blivit en faktor att ta hänsyn till. Rapporterna trillar dock in och bakom siffrorna kan man inte gömma sig. Eller kanske det är vad man kan numera med rekord i justeringar. Hur som haver, ännu ett toppavsnitt ligger och väntar. Lyssna!

Börspoddens huvudsponsor är Skilling, besök dom på skilling.se

Direct download: avsnitt20388.mp3
Category:general -- posted at: 11:43am CET

Money never sleeps var det någon som sa och det var inte osant. Kryptovalutor i högform, en rapportperiod som närmar sig och twittertroll som försöker sänka Avanza Zero. Dessutom lite historier från travbanan om Johan Staël von Holstein och varför Jesper Norberg har fått gå ned i lön. Lyssna!

Direct download: avsnitt20387.mp3
Category:general -- posted at: 11:50am CET

Det nya året har knappt börjat och det händer mer än någonsin på börsen, omvända vinstvarningar, blankarattacker och den hemliga svenska superspridaren. Dessutom börjar Q4:orna närma sig och då gäller det att hålla koll på valutor, jämförelsetal och möjliga överraskningar. Något såklart Börspodden hjälper till med. Lyssna!

Direct download: avsnitt20386.mp3
Category:general -- posted at: 11:18am CET

Börspodden kliver in i 2021 mer taggade än någonsin och visar det med att bjuda in supergästen Peter Benson. Det mesta inom aktier diskuteras; likheterna med it-yran, om dataspelsbolagen är luftslott och hur Peters privata portfölj ser ut. Lyssna!

Direct download: avsnitt20385.mp3
Category:general -- posted at: 8:09am CET

1