Börspodden

En lång period av rapporttorka är över och Börspodden ser till att du inte missar nåt. De fd statsministrarna Göran Persson och Carl Bildt har rapporterat med sina bolag och citatet “jag tycker synd om honom, han är så dålig” kommer väl till pass. Såklart lite Oncogate-snack också. Dessutom har Börspodden träffat microbolaget Samtryggs VD Viktor Nilsson för ett snack om bolaget och deras framtidsutsikter.

Direct download: avsnitt20336.mp3
Category:general -- posted at: 11:44am CET

Rapportsäsongen har kickat igång och BP förklarar såklart läget. Dessutom har ett litet blankarmail dykt upp till John som kan ruska om finbankerna plus en hedgefondprofil. BP har även fått besök av Henrik Jönsson från Betterwealth som berättar om deras förvaltningsmodell och maskininlärning. 

Kolla in länken nedan för att ta del av erbjudandet om 2 månaders fri förvaltning.

www.betterwealth.se/borspodden

Direct download: avsnitt20335.mp3
Category:general -- posted at: 9:32am CET

Onsdag och nytt avsnitt av BP! Johan går igenom Kindreds vinstvarning och vad den eventuellt säger om övriga bolag i sektorn samtidigt som John har hittat ett intressant oljebolag. Dessutom Classe O, amerikanska banker, Storytel och mycket mer!

Direct download: avsnitt20334.mp3
Category:general -- posted at: 11:25am CET

Börspodden rivstartar sin 2020-vision med ett avsnitt fyllt av bud, vinstvarningar och skvaller. Johan har lynchat södra norrlands skidbackar och John har tittat lite extra på citroner. Desstuom är det full fight mellan hedgefonderna Keel och Bodenholm om synen på Catena media som rapporterar det passade datumet 2020-02-20. Over and out!

Direct download: avsnitt20333.mp3
Category:general -- posted at: 11:23am CET

Dags för det klassiska nyårsavsnittet och Börspodden tittar återigen djupt in i spåkulan. Vad kommer att hända 2020? Vilka aktier ska man äga och vilka ska man undvika? Dessutom listor, lärdomar och besvikelser. Gott nytt år!

Direct download: avsnitt20332.mp3
Category:general -- posted at: 9:49am CET

1