Börspodden
Avsnitt 175 - Nyårsavsnittet

Det efterlängtade nyårsavsnittet är äntligen här! Börspodden försöker förutspå börsåret 2017, vad ska man köpa och vad ska man sälja? Med årets sista avsnitt vill vi tacka för att ni lyssnat på oss under 2016 och hoppas att ni haft ett lyckosamt börsår. Gott nytt år!

Direct download: Avsnitt_175.mp3
Category:general -- posted at: 2:08pm CET

Avsnitt 174 - Julavsnittet

I veckans avsnitt går vi igenom vad vi trodde inför 2016. Aktier, branscher och teman - vad blev rätt och vad blev fel? Självklart diskuteras även den senaste tidens händelser på börsen. Budet på Mat.se, noteringen av Aino och Renonordens kollaps. God jul!

Direct download: Avsnitt_174.mp3
Category:general -- posted at: 10:41am CET

Avsnitt 173 - Intervju med Jens B Nordström

Börspodden har denna vecka träffat Jens B Nordström som är aktuell med boken Tronstriden. Vi pratar om den maktkamp som pågick bakom kulisserna när Sverker Martin-Löf tvingades lämna alla sina uppdrag i Industrivärdensfären och hur den bild som målades upp i media kanske inte visade hela sanningen.

Direct download: Avsnitt_173.mp3
Category:general -- posted at: 2:04pm CET

Avsnitt 172 - Aktiedårarna

Börspodden ger sig på mobbarna på SvD. Ola är friad i folkets domstol och Johan vill ge ett norskt bolag lite mer tid att leverera. Dessutom granskas turerna i MYFC och Aktiespararnas moderatorer får sig en känga. Häng med!

Direct download: avsnitt_172.mp3
Category:general -- posted at: 12:41pm CET

1