Börspodden

I veckans avsnitt har Börspodden tittat på mängder av rapporter. Storbolag, midcaps och småbolag granskas, ingen kommer undan. Dessutom är John hemkommen från Paris med en rapport från det årliga Carmignac-eventet. Lyssna! 

Direct download: Avsnitt_232.mp3
Category:general -- posted at: 2:35pm CET

I veckans avsnitt har Johan tagit tempen på de svenska skidåkarna. Tre skidorter har lynchats och resultatet är solklart. Dessutom går Börspodden igenom veckans händelser. Rapporter, vinstvarningar och mycket mer!

Direct download: Avsnitt_231.mp3
Category:general -- posted at: 8:33am CET

2018 har så här långt varit vinstvarningarnas år och Börspodden ger såklart sin syn på de flesta av dom. John är dessutom nyligen hemkommen från USA med mängder av spaningar i bagaget. Lyssna!

 

Direct download: Avsnitt_230.mp3
Category:general -- posted at: 10:15am CET

I veckans avsnitt ger Börspodden sin syn på vad som väntar marknaden 2018. Dessutom gästar hedgefondlegenden Karl-Mikael Syding som berättar om sitt 2017 samt vad man ska hålla koll på under 2018.

Direct download: Avsnitt_229.mp3
Category:general -- posted at: 12:03am CET

I årets första avsnitt går Börspodden igenom veckans händelser precis som vanligt. Dessutom har vi träffat Erik Hansén på IG Markets som går igenom utsikterna inför 2018 och berättar vad man ska hålla ett extra öga på.

Direct download: Avsnitt_228.mp3
Category:general -- posted at: 9:31am CET

1