Börspodden

Dags för avsnitt 240 och det är bättre än någonsin. Vad har en sprittillverkare och en trader för likheter? Vart ska man absolut inte resa? Och vad händer egentligen inom retail? Ja, många frågor får svar i dagens superfärska Börspodden, inspelat på förmiddagen. Tryck på play för att njuta av 30 minuter börs!

Direct download: avsnitt_240.mp3
Category:general -- posted at: 1:33pm CET

I veckans Börspodden har John varit i alperna och insett att han är ensam utan hjälm, att Felix kommer från Österrike och att Lufthansa ger refill. Johan får mer vatten på sin kvarn gällande analytikernas förhandstips från bolagen i och med Fingerprinthärvan. Dessutom lite av en chock att USAs högsta domstol prövar rätten att haussa Kancera.

Direct download: Avsnitt_239.mp3
Category:general -- posted at: 1:14pm CET

John åker till alperna men har ändå hunnit med att ge sin syn på marknaden även denna vecka. I avsnitt 238 avhandlas bland annat några av de amerikanska techjättarna och de hetaste preffarna just nu. Johan pratar om vad blankarna kan ha missat i ICA och erbjuder Hemberg ett nytt jobb. Lyssna!

Direct download: Avsnitt_238.mp3
Category:general -- posted at: 9:47am CET

I veckans avsnitt granskar Börspodden hur Lönners lunchdrink ser ut.  John tvingas tala om saker trots att han inte vill och Johan gör case closed i Nettan. Ett blankingscase presenteras samtidigt som det avslöjas hur det kommer sig att Thules takboxar blivit tömda av fjälltjuvarna. Ja, du ser, inte kan man missa det här avsnittet heller.

Direct download: Avsnitt_237.mp3
Category:general -- posted at: 12:55pm CET

1