Börspodden

Dags för ett nytt avsnitt av Börspodden som denna vecka bland annat tar en titt på retailsektorn. MQ, RnB och förväntningarna på H&Ms kommande rapport. Johan berättar också varför han tror att Rune Andersson gått och blivit björn. Detta och mycket mer, lyssna!

Direct download: Avsnitt_188.mp3
Category:general -- posted at: 9:57am CET

En av Sveriges största industrimän genom tiderna besöker Börspodden. Vad var det som egentligen hände när den sk SCA-härvan utspelade sig? Hur är maktspelaren Lundberg? Hur ser Sverker på Sveriges framtid som industriland? Detta och mycket mer i ett extra långt avsnitt signerat Johan och John. 

Direct download: Avsnitt_187.mp3
Category:general -- posted at: 10:32am CET

Så var det bara två kvar. John och Johan som vanligt. Denna vecka som kan kännas lugn har ändå fört med sig en hel del aktiehändelser. John har tagit rygg på DI:s aktieexpert då han har slutat ta ansvar för sina egna affärer och Johan har tagit sig en pratstund med Sveriges Mr Bitcoin Ludvig Öberg.

Direct download: Avsnitt_186.mp3
Category:general -- posted at: 1:38pm CET

Börspodden har träffat Ola Rollén igen. Vi pratar om insiderhärvan och hur Hexagon går. Ola ger också sin syn på den globala tillväxten, investeringar, självkörande bilar, robotar, medborgarlön, fintech och kärnkraft. Måstelyssning helt enkelt!

Direct download: Avsnitt_185.mp3
Category:general -- posted at: 10:45am CET

I veckans avsnitt pratar Börspodden placings, nyemissioner och utdelningar. Självklart kommenteras även ett antal rapporter, bland annat G5, Scandic och Studsvik. Johan har också tagit sig en titt på Twitter och Snapchat.  

Direct download: Avsnitt_184.mp3
Category:general -- posted at: 7:18am CET

1