Börspodden

Man är aldrig bättre än sin senaste podd är Börspoddens motto vilket börjar bli ett ganska tungt ok att bära men också något som gör att BP precis som Peter Forsberg aldrig är nöjda. Nya gratispengar ska hittas, världens absolut sämsta bok ska recenseras och Sverige har fått en ny statsminister som har en del problem att ta tag i. Minst sagt. Dessutom träffar vi Jon Hyltner, förvaltare av Enter Fonders småbolagsfond som berättar hur landet ligger för e-handlarna och hur man hittar vinnare. Lyssna!

Börspoddens huvudsponsor är Skilling, besök dom på skilling.se

Direct download: avsnitt_431.mp3
Category:general -- posted at: 12:20pm CET

Börsens pengamaskin numero uno visar hur saker ska göras. Johan tar tempen på gamingbolagen och e-handlarna och har hittat några som kanske straffats för hårt. John ringer i “gratispengarklockan” som hittils aldrig slagit fel. Dessutom har ett visst bryggeri för en gångs skull levererat en rapport som inte gör alla besvikna. Lyssna! 

Börspoddens huvudsponsor är Skilling, besök dom på skilling.se

Direct download: avsnitt_430.mp3
Category:general -- posted at: 11:51am CET

Trots att index inte rört sig nämnvärt sista veckan har det hänt mycket på bolagsfronten. Börspodden försöker spåna fram överreaktioner på både upp och nedsidan och har hittat några intressanta aktier att öppna portmonnän för. Johan har blivit utsatt för ett hatbrott från högsta nivå och är orolig att Sverige hamnar på efterkälken. Lyssna!

Börspoddens huvudsponsor är Skilling, besök dom på skilling.se

Direct download: avsnitt_429.mp3
Category:general -- posted at: 11:31am CET

BP har träffat Lincs grundare och huvudägare Bengt Julander för att ta tempen på en sektor som haft det tufft på slutet. Vi går igenom Bengts resa från ett hyreshus i Gävle till hälsovårdsmiljardär på börsen. Vad är nyckeln till framgång i en sektor där många kör bort sig? Det blir såklart case-snack också, Calliditas, Sedana och Oncopeptides är några av bolagen som behandlas. Dessutom pitchar Johan några aktieidéer till Bengt med blandad framgång. Måstelyssning!

Börspoddens huvudsponsor är Skilling, besök dom på skilling.se

Direct download: avsnitt_428.mp3
Category:general -- posted at: 8:27am CET

1