Börspodden

Börspodden är denna vecka i toppform och avhandlar allt från två händer fulla med skit till de hetaste budryktena inom bettingsektorn. Ingen går säker. Dessutom lynchningar på flygplatser, presidentdebatter, Foppas panikförsäljning och Erik Selins problem med rättvisan. Lyssna!

Börspoddens huvudsponsor är CMC Markets, besök dom på cmcmarkets.se

Direct download: avsnitt20371.mp3
Category:general -- posted at: 11:27am CET

Buffettcitaten haglar i denna podd som försiktigt tittar fram emot Q3:orna. Johan kommenterar bettingbranschens hetaste rykte samtidigt som han öppnar upp för jobb inom storfinansen. Julen är ju handelns viktigaste högtid men även fraktbolagen gynnas och där finns ett gäng noterade bolag. Det och mycket mer! Lyssna!

Börspoddens huvudsponsor är CMC Markets, besök dom på cmcmarkets.se

Direct download: avsnitt20370.mp3
Category:general -- posted at: 11:42am CET

Veckas podd är mer fylld än någonsin. Förvaltarduon bakom Coeli Global besöker podden och tar oss jorden runt. John berättar om sin introduktion på Remium som var lite annorlunda medan Johan går igenom Loomis nya satsning. Dessutom lite amerikanska aktier och såklart det senaste gällande det svenska småspararundret! Lyssna!

Direct download: avsnitt20369.mp3
Category:general -- posted at: 10:29am CET

John har råkat ut för det han inte ens önskar sin värsta fiende, ett aktiehatbrott. Tyvärr är stödet från Johan som vanligt obefintligt. Johan har tittat på en IPO som ser intressant ut och delar även med sig av insikter från SAABs årliga ubåtsseminarium. Buffettcitat eller inte, är också en fråga som delar podden mitt itu. Dessutom AI, TopGun och namnbyten. Lyssna! 

Direct download: avsnitt20368.mp3
Category:general -- posted at: 11:35am CET

Trots att rapportperioden är över så är veckans podd fylld av iakttagelser. En intressant nykomling som ska in på börsen, H&Ms förnedrande förflyttning nedåt i hierarkin och Johns senaste lynchning. Johan tittar på ett omtalat lajvbolag och funderar sen över den oändliga haussen som aldrig verkar ta slut. Lyssna!

Direct download: avsnitt20367.mp3
Category:general -- posted at: 11:08am CET

1