Börspodden

Skadeglädjen har varit stor när krypto kraschat från och det har inte undgått Börspodden som inte glömmer i första taget. Det senaste fenomenet med rusningar i aktier som splittats fascinerar även om det förmodligen bara är kortsiktigt. Dessutom några spännande case i olika sektorer och Stockholms största kompisemission har just startat! Lyssna! 

Börspoddens huvudsponsor är Skilling, besök dom på skilling.se

Direct download: avsnitt_405.mp3
Category:general -- posted at: 11:45am CET

Q1 går mot sitt slut och Börspodden försöker hitta aktier som är underanalyserade på riktigt. Två affärstidningar har gjort John besviken medan en supportfunktion håller vad den lovar. Dessutom bråk om Sveriges Lacoste finns eller inte och såklart kryptosnack och intressanta lägen i rotationsaktier.

Börspoddens huvudsponsor är Skilling, besök dom på skilling.se

Direct download: avsnitt_404.mp3
Category:general -- posted at: 11:39am CET

Börspodden är nyligen hemkomna från Marbella och toppformen är nära. Spaningar från Spanien, Fredrik Wikingsson offras som låtsaskompis och oförnuftiga twitterexperter får skäll efter att gjort John besviken. Såklart några intressanta aktier som även Bråse verkar gilla och en historia från gamla goda. Det här avsnittet missar du inte. Lyssna!

Börspoddens huvudsponsor är Skilling, besök dom på skilling.se

Direct download: avsnitt_403.mp3
Category:general -- posted at: 11:32am CET

Börspoddarna är i toppform trots att rapportperioden går mot sitt slut och surdegarna är de som ligger kvar. John har adderat två aktier till sin depå och ligger såklart back i båda. Ett bortglömt cancerbolag spås en möjlig comeback. Dessutom så tar Börspodden ut segern i förskott i besegrandet av Covid och då får man i alla fall vara glad en gång. Lyssna!

Börspoddens huvudsponsor är Skilling, besök dom på skilling.se

Direct download: avsnitt_402.mp3
Category:general -- posted at: 1:49pm CET

1