Börspodden

Börspodden är denna vecka i toppform och pratar om allt från Roger Federer till Aerowash. Det uppmärksammas också att Danske Bank försöker kränga lite på reglerna för att öka utlåningen och att retaildöden kanske, kanske är överdriven. Dessutom några nyintroduktioner som kan vara intressanta för den riskvilliga och en intervju med Beijer Refs succé-VD Per Bertland. Lyssna!

Direct download: avsnitt20327.mp3
Category:general -- posted at: 12:12pm CET

Börspodden mår illa över väldigt många saker just nu och det behöver komma ut. Börsens underanalyserade bolag är där man hittar avkastningen just nu och det kommer förmodligen alltid vara så också. Johan har försökt vaska fram 2019s sista bra swingtrade medan John försöker analysera den kommande arbetarjulen. Dessutom är det hypade fintechbolaget Revolut på plats och erbjuder gratispengar. Beställ ett kostnadsfritt kort via länken nedan och sätt in 100 kr så får ni 200 kr i startbidrag

revolutborspodden.com/revolut

Direct download: avsnitt20326.mp3
Category:general -- posted at: 12:24pm CET

Johan har haft en tuff vecka efter att stora delar av småspararkollektivet lyckats göra en hacka på budet i Swedol, och han håller det inte inom sig. John har varit på finmiddag, blivit kränkt och kommer med skvaller. Dessutom plockas ett av Paradox okända spel fram som många säger man nog inte ska räkna bort! Lyssna!

Direct download: avsnitt20325.mp3
Category:general -- posted at: 11:45am CET

Johan har återvänt från Marbella med ett helt nytt synsätt på aktier. Inte riktigt men nästan. John försöker hitta några case på en annars överköpt börs medan Johan presenterar ett rapportbet. Dessutom har några aktier fått rejält med stryk vilket alltid är intressant att analysera. Lyssna!

Direct download: avsnitt20324.mp3
Category:general -- posted at: 1:32pm CET

1