Börspodden

Återigen var det dags för Börspodden-grabbarna att ge sin syn på marknaden. John har hittat på ett nytt sätt på att räkna ränta på och Johan pratar om rallyt i Bitcoin. Dessutom svänger Anders Fogelberg från FlexQube förbi en snabbis. Lyssna!

Direct download: Avsnitt_223.mp3
Category:general -- posted at: 2:22pm CET

En av de senaste årens mest framgångsrika fondförvaltare är den unge och energiske Carl Armfelt. Hans fond, Ny Teknik, har presterat exceptionellt bra under en relativt lång tidsperiod. Mycket beroende på att han och hans kollegor varit helt rätt ute när det gäller att snabbt förstå nya trender och investera i dessa. I dagens podd berättar Carl om hur han ser på investeringar samt hur hans otroliga tävlingsinstinkt har bidragit till fondens framgång.

Direct download: Avsnitt_222.mp3
Category:general -- posted at: 11:06am CET

Gustaf Hagman kom denna vecka till den berömda Börspoddenstudion för att berätta historien om LeoVegas. Från en grillkväll utan slut till ett av Europas största spelbolag på bara några år. Måstelyssning!

Direct download: Avsnitt_221.mp3
Category:general -- posted at: 2:23pm CET

Börspodden fortsätter att frossa i rapporter och John kan ha hittat ett bolag som kan bli nya Hexpol. Johan har tittat på FANG-aktierna och är orolig. Dessutom vinstvarningsspecial och mycket mer!

Direct download: Avsnitt_220.mp3
Category:general -- posted at: 10:29am CET

Johan oroas över den ökande mängden insidermål samtidigt som John har analyserat åklagarens case i Rollén-rättegången och redan nu kan avslöja hur det slutar. I övrigt blir det massor av rapportkommentarer och Johan har hittat ett nytt case. 

Direct download: Avsnitt_219.mp3
Category:general -- posted at: 8:38am CET

1