Börspodden

Det är en svår och stökig rapportsäsong, men samtidigt är det då det skapas lägen. Börspodden försöker hitta möjligheter i aktier som många andra gett upp. Dessutom är det snart 1 maj vilket brukar vara en dag då aktieägare får mycket stryk. Två personer tycker veckans avsnitt är toppen. Vad tycker du? Lyssna!

Direct download: avsnitt20349.mp3
Category:general -- posted at: 11:30am CET

Det är mycket just nu var det nån som sa. Rapporter, kollaps i oljepriset och svårbedömda framtidsutsikter. Sandvik var först ut med att rapportera och Johan söker svaren i en fåordig telefonkonferens. John gör en tillbakablick redan nu och kommer fram till två helt skilda slutsatser. Dessutom många mindre bolag som får bekänna färg. Lyssna!

Direct download: avsnitt20348.mp3
Category:general -- posted at: 11:48am CET

Börsen har för första gången på länge inte haft några stora svängningar utan ligger kvar kring 1500-strecket. Johan har tittat på några defensiva aktier som det kan vara läge att släppa. John dissar de som dissar dippköpare, gnäller på fejket med rapportdatum och är bara sig själv för en stund. Lyssna!

Direct download: avsnitt20347.mp3
Category:general -- posted at: 11:31am CET

Johan har blivit präktig vilket påtagligt försämrat stämningen i studion. Börsen har återhämtat sig och är nu uppe på 1500 nivån med vårhausse i luften. Doktorn har lyssnat på Assa Abolys conf call och har den senaste uppdateringen inom industrin. John har tittat närmare på tre bolag som levererar till restauranger som tappat massor men som kan vara intressanta när krisen lagt sig. Det och extremt mycket mer. Lyssna!  

Direct download: avsnitt20346.mp3
Category:general -- posted at: 11:50am CET

Det är svajigt på börserna och ingen vet riktigt vad det rätta priset är på något just nu. Johan har funderat på något som kan hindra börsguden från att kräva ett offer medan John är orolig för att Ilja är närmare än någonsin att behöva offras. Dessutom diskuteras oljans kollaps, SAABs svaghet och bilmekarbranschen i veckans podd. Lyssna! 

Direct download: avsnitt20345.mp3
Category:general -- posted at: 11:49am CET

1