Börspodden

Börsen fortsätter upp och det känns på något sätt som att den ska fortsätta vidare. Helt oväntade bud, starka balansräkningar och det värsta med Coronan bakom oss. Dessutom årets pr-kupp, hur man kan stava Bornold på 30 olika sätt och IT-attacker på de sämsta bolagen. Missa inte denna veckas podd heller!

Direct download: avsnitt20366.mp3
Category:general -- posted at: 11:05am CET

Det finns vd:ar som är i ropet och så finns det Ilija Batljan. När Ilija besöker Börspodden i denna veckas avsnitt så visar han varför han är så uppskattad och varför så många människor vill följa med på hans bolagsresa. Har man minsta intresse av fastigheter och bolagsbyggande så är veckas podd årets podd. Lyssna!

Direct download: avsnitt20365.mp3
Category:general -- posted at: 7:14am CET

Börspodden står åter öga mot öga efter ett långt uppehåll och tyvärr har stämningen inte förbättrats. John får stå till svars för sina senaste utsvävningar medan Johan plockar fram ett gäng danska bolag som lyckats leverera. Dessutom blir det blankningscase, Warrencase och såklart attacker till höger och vänster. Lyssna! 

Direct download: avsnitt20364.mp3
Category:general -- posted at: 11:09am CET

Det är sista veckan på resande fot för Börspodden och stämningen börjar påverkas. Johan har hittat en utbombad sektor som kan vara attraktiv att köpa in sig i och drar några case. John har hittat ett bolag som är en blandning mellan Itab och Lammhult men som ändå kan vara nåt. Lyssna!

Direct download: avsnitt20363.mp3
Category:general -- posted at: 8:24am CET

1