Börspodden

Börsen trummar på uppåt och att hantera framgång är svårare än man tror. Vem av Börspoddenpojkarna är vem i “The last dance”, Sveriges Michael Jordan och kungen av Värmland. Stora frågor får stora svar. Dessutom det senaste om rusningen i Scandic, bolag som inte hängt med i uppgången och ett  bolag som rapporterar på fredag. Lyssna!

Direct download: avsnitt20353.mp3
Category:general -- posted at: 11:22am CET

Dr Baisse har blivit Herr Hausse och ingen har förstått hur det gått till. John är fortfarande inte nöjd med MQs konkurs och bråket i studion fortsätter. Clemondos livesänding på Facebook får inte negligeras och Johan ställer John till svars för hans felaktiga dissande av ett dryckesföretag. Dessutom synas ett par ESG-bolag i sömmarna. Lyssna!

Direct download: avsnitt20352.mp3
Category:general -- posted at: 11:13am CET

Börspodden fortsätter vecka efter vecka att ånga på genom livet. John fyller år och måste prata ut om hur det känns att bli kallad för Börspoddenpojken. Ibra Kadabra får lite mer uppmärksamhet efter sitt senaste bråk med Johanna Kull och det pratas kris men det finns faktiskt saker som blivit bättre med det stängda samhället. Lyssna!

Direct download: avsnitt20351.mp3
Category:general -- posted at: 11:50am CET

Det är oro på Stockholms finansmarknader efter att EBM gripit IIija Batljan, någon som Börspodden nyligen pekat ut som ett potentiellt offer till börsguden. Berkshire har haft årsstämma och John har tittat sig igenom den och kommer med highlights. Johan funderar på tiden efter Corona och såklart en massa spännande bolagsgenomgångar. Lyssna!

Direct download: avsnitt20350.mp3
Category:general -- posted at: 11:56am CET

1