Börspodden
Avsnitt 179 - Intervju med Mikael Syding och Anna Svahn

Börspodden har träffat Mikael Syding och Anna Svahn för att få deras syn på marknadsläget just nu. Vi går igenom Sydings portfölj och avslöjar hans nya stora investering i ett onoterat bolag. Dessutom berättar Anna om arbetet med Economista, ett nätverk för investerande kvinnor. Lyssna!

Direct download: Avsnitt_179.mp3
Category:general -- posted at: 11:11pm CET

Avsnitt 178 - Hacker John

Denna vecka snackas det Twitter, Sportamore och David Einhorn. Johan förklarar också varför det som kan ha uppfattats som en diss faktiskt är Johns bästa egenskap. Dessutom har Börspodden träffat Robert Andersson som är VD för Catena Media. Vi går igenom bolaget och dess affärsmodell samt får svar på hur de kan göra så billiga förvärv. Lyssna! 

Direct download: Avsnitt_178.mp3
Category:general -- posted at: 12:04pm CET

Avsnitt 177 - The John Administration

I årets andra avsnitt av Börspodden kommer en skuggregering att föreslås, Johans uranaffär har blivit strålande och Johns bolåneskola startar och slutar. Dessutom några roliga aktiespaningar inom AI-området och en rapport från staterna. Lyssna!

Direct download: Avsnitt_177.mp3
Category:general -- posted at: 1:55pm CET

Avsnitt 176 - G(ive me) 5

Årets första börspodd är full med godsaker trots att 2017 har börjat på sämsta tänkbara sätt. John, som varit en av de största och första HM-kritikerna, tar sig rätten att berätta vad som gått fel. Dessutom snackar vi kursrusaren G5 och blankarcaset of the day. Enjoy!

Direct download: Avsnitt_176.mp3
Category:general -- posted at: 12:00pm CET

1