Börspodden
Det har inte varit så krispigt att vara aktieintresserad senaste tiden. Aktier är en dyr men rolig hobby. Podden är i alla fall proppad med det senaste från finansmarknaderna som avdankade finansmän, gökungar som bara vill ha, löparhistorier och haverier till bolag där börskörkortet kommer ryka som ett brev på posten. Såklart det senaste i SBB härvan också. Lyssna!

Börspoddens huvudsponsor är Skilling, besök dom på skilling.se

Direct download: avsnitt_444.mp3
Category:general -- posted at: 11:19am CEST

Rapporterna fortsätter drälla in och det är nu det gäller att tänka som en avbytare i fotboll. Komma in fräsch och leta efter möjligheter. John sammankopplar ett folktomt OS med Sveriges framgångar och Johan har förstått vad som gick fel i Gripen försäljningen. Dessutom förklaras de stora reaktionerna på börsen just nu. Lyssna!

Börspoddens huvudsponsor är Skilling, besök dom på skilling.se

Direct download: avsnitt_443.mp3
Category:general -- posted at: 11:38am CEST

Börsen ger och börsen tar. Det gäller att ha nerver av stål om man ska lyckas på aktiemarknaden just nu. Johan går igenom igamingbolagens stora händelser och John har fått en nytändning på Sverige. Rapportfloden följer med blandade resultat och såklart kastas några tradingtips ut när vi ändå håller på. Lyssna!

Börspoddens huvudsponsor är Skilling, besök dom på skilling.se

Direct download: avsnitt_442.mp3
Category:general -- posted at: 12:25pm CEST

Att gilla börsen även om det går dåligt en period kan vara svårt men nästan ett måste. Rapporterna rasar in och BP gör sitt bästa för att tolka detaljerna. Johan plockar ut några confcall-höjdpunkter och John synar ned multipelexpansiongänget. Dessutom kryddas det med när Börsjeseus klev ned till  kontoret. Lyssna!

Börspoddens huvudsponsor är Skilling, besök dom på skilling.se

Direct download: avsnitt_441.mp3
Category:general -- posted at: 12:00pm CEST

1