Börspodden

Börspodden duon fortsätter att vara separerade från varandra i olika delar av europa. Men det är inget som hindrar deras analysförmåga. Tvärtom, den skärps. John har fått en nytändning på Sverige och Johan drar upp gamla lynchningar som gått fel. Ägarfamiljer av kött och blod får sig en känga och till och med Buffett benämns som slut. Lyssna!

Direct download: avsnitt20310.mp3
Category:general -- posted at: 8:26am CET

Börspodden är on the move. Johan i Marbella medan nomaden John är i Belgien av någon konstig anledning. Hörde du lynchningar. Ja, det gjorde du. Hörde du dr Baisse dissa verkstadsbolag? Ja, det gjorde du. Dessutom efter en mångårig diss så ger Johan äntligen cred till ett spelbolag som filmar roulettebord i Baltikum. Lyssna!

 

 

Direct download: avsnitt20309.mp3
Category:general -- posted at: 8:15am CET

Mitt under den svenska sommaren är den svenska rapportperioden som mest intensiv. Börspodden har inte hört talas om varken arbetarjul eller lagstadgad semester och guidar dig såklart igenom nästan varenda rapport. Dessutom lynchningar från Stockholm och Wimbledon. Lyssna!

Direct download: avsnitt20308.mp3
Category:general -- posted at: 7:27am CET

Börspoddens duo befinner sig i detta avsnitt på olika platser i landet, allt för att kunna leverera lynchningar i toppklass. John kommer med rykande färska rykten från Almedalen samtidigt som Johan har tittat på de största verkstadsaktierna inför rapportperioden. Dessutom kvartalsutdelningar, Avanza och mycket mer såklart!

Direct download: avsnitt20307.mp3
Category:general -- posted at: 7:15am CET

Krypto är hett igen och då är det klart att BP kör ett specialavsnitt. Vi har träffat blockkedjebolaget ChromaWays Vd/medgrundare Henrik Hjelte som precis lanserat Chromia, en ny typ av blockkedjeplattform för dappar som är betydligt mycket mer användarvänlig och skalbar än befintliga alternativ. Dessutom har vi snackat FBs nya kryptoprojekt Libra och möjliga konsekvenser av det med kryptoexperten Eric Wall. Lyssna!

Direct download: avsnitt20306.mp3
Category:general -- posted at: 8:55am CET

1