Börspodden

Börspodden växlar upp i avsnittet innan 4-årskalaset. Luftens busschafförer och tekniska analytiker står inte högt i kurs. John har köpt på sig ett antal fallande knivar och Johan får ge sin dom. Dessutom ett nytt bolag på den finska börsen som gjort marknaden besviken. Lyssna och dröm dig bort till börsens härliga värld.

Direct download: Avsnitt_210.mp3
Category:general -- posted at: 10:22am CET

Börspodden är tillbaka med ett nytt avsnitt med massor av rapportkommentarer. Johan har plockat upp en riktig surdeg och John sågar en småspararfavorit. Dessutom förslag på en riktig prepperportfölj. 

Direct download: Avsnitt_209.mp3
Category:general -- posted at: 10:48am CET

Börspodden presterar sitt 208e avsnitt som trots allt ändå inte är 4 års-jubileum som man kanske kan tro. Rapportbesvikelserna avlöser varandra men det avskräcker inte John som fortsätter att köpa jordfräsar. Johan har kanske, med en lyssnares hjälp, löst gåtan varför underleverantörer i bilbranschen värderas högre än biltillverkarna själva. Det här får man inte missa!

Direct download: Avsnitt_208.mp3
Category:general -- posted at: 1:19pm CET

Semestern börjar gå emot sitt slut och Börspodden har plockat upp gobitarna. Johan har hittat ett bolag som många har som favorit men där han har hittat sprickor i fasaden. John har hittat ett spännande blankningscase i Norge och använder Charlie Mungers visdom för att hitta ett köpcase. Ett högklassigt avsnitt helt enkelt!

 

Direct download: Avsnitt_207.mp3
Category:general -- posted at: 12:01pm CET

Börspodden är tillbaka i toppform efter den långa sommaren. Företagsledningar sågas till höger och vänster medan Nolatokulturen hyllas. John har vänt i en gammal surdeg samtidigt som han blivit nyfrälst i vindkraft. Johan har hittat ett köpvärt bolag vilket inte hör till vanligheterna. Dessutom många rapportkommentarer. Missa på egen risk.

Direct download: Avsnitt_206.mp3
Category:general -- posted at: 1:39pm CET

1