Börspodden

Håller hela världen på att tappa fotfästet vad gäller värderingar? Börsen har gått upp 10 dagar i rad och det är ovanligt, även i dessa haussartider. John har tittat på de allra minsta bolagen på börsen som vanligtvis inte får någon uppmärksamhet och Johan har hittat PMet från helvetet.

Direct download: avsnitt20262.mp3
Category:general -- posted at: 11:42am CET

Gillar du kläder och datorspel? Då är det här avsnittet något för dig. Stockholmsbörsen har gott om båda sorter och det är dags för en genomgång. Några vinnare men som vanligt mer förlorare. Vilken familj handlar egentligen tv-serien Succesion om? Ja, lyssna på veckans avsnitt så vet du!

Direct download: avsnitt20261.mp3
Category:general -- posted at: 12:25pm CET

Börspodden är nu tillbaka som vanligt igen. John har varit i Finland och är imponerad av landet. Han har dessutom hunnit med att gräva fram några intressanta finska bolag till portföljen. I veckans avsnitt tittar vi också på några eftersläntrare i rapportperioden. Lyssna!

Direct download: avsnitt20260.mp3
Category:general -- posted at: 8:39am CET

Årets sista sommarpoddare är Petrusko som driver en av Sveriges absolut största börsbloggar. Vi snackar utdelningsinvesteringar och går igenom vilka faktorer som är viktiga att tänka på när man letar utdelningsaktier. Och hur är det egentligen att leva på utdelningar? Dessutom släpps en stor poddnyhet ni inte vill missa, lyssna!

Direct download: Avsnitt20259.mp3
Category:general -- posted at: 7:59am CET

Veckans gäst är Handelsbankens duktiga småbolagsanalytiker Daniel Lindkvist som berättar vad han letar efter i bolag. Vi snackar roll-ups, marknadsledare, skalbarhet och pilotskolan. Dessutom går vi igenom en handfull case, bland annat Lifco, Vitec och Nederman. Detta vill du inte missa!

Direct download: Avsnitt20258.mp3
Category:general -- posted at: 8:46am CET

1