Börspodden

Börspodden förvandlas till en småbolagspodd när de mindre bolagen lämnar sina årsbokslut vilket är en av de roligaste, lönsammaste och farligaste perioderna på börsen. Den legendariska it-kraschen välkomnas och John är jagad av Anticimex på Placeras forum. Såklart också intressanta aktier att både titta närmare på av både en och två anledningar. Lyssna!

Börspoddens huvudsponsor är Skilling, besök dom på skilling.se

Direct download: avsnitt_392.mp3
Category:general -- posted at: 11:50am CET

Börsen har tagit klivet över 2000 nivån och det finns inget som är billigt längre. Börsen har gått från dyr till läskig och nästan dagligen poppar det upp nya bubblor. Trots det har Börspodden inte tappat stinget utan ifrågasätter SaaS-bolagens egentliga framgångar, hur paddelekonomin fungerar och om Arcane Crypto är börsens största bubbla just nu. Lyssna!

Börspoddens huvudsponsor är Skilling, besök dom på skilling.se

Direct download: avsnitt20391.mp3
Category:general -- posted at: 11:43am CET

Det är högtryck i Börspoddenkällaren. Sveriges socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi dyker ned i studion för att förklara och försvara den svenska spelregleringen. Det passar perfekt då de flesta bettingbolagen rapporterat. Såklart också många andra rapportkommentarer och även ett och annat intressant case att titta vidare på. Lyssna!

Börspoddens huvudsponsor är Skilling, besök dom på skilling.se

Direct download: avsnitt_390.mp3
Category:general -- posted at: 11:27am CET

Börsen är inne i en historisk period som vi alla kommer att minnas many years from now. Superbowl spelas på söndag och Börspodden försöker läsa ut vad årets hajp består av. Gamestop går inte att undvikas och John minns ett legendariskt utspel angående Fingfredag. Dessutom massor av rapportsnack. Gör mycket men missa inte detta avsnitt! 

Börspoddens huvudsponsor är Skilling, besök dom på skilling.se

Direct download: avsnitt20389.mp3
Category:general -- posted at: 11:45am CET

1