Börspodden

Stämningen i Börspoddenstudion har försämrats ytterligare från redan låga nivåer då ett bråk bryter ut om spelbolagen trots att båda är långa. Johan har lyssnat runt i kryptokretsar och väljer att plocka fram Börspoddens röda flagg på ett bolag trots att det övertecknades nästan 10 gånger. SAS personal får sig en omgång och visste Sveriges OS-delegation redan om den kommande förlusten? Det och mycket mer i ännu ett fenomenalt avsnitt.

Direct download: avsnitt20305.mp3
Category:general -- posted at: 11:52am CET

I det svåra 304e avsnittet pratas det om Spelinspektionens beslut att förnedra Global Gaming och konsekvenserna för hela sektorn. John har tittat på den blivande noteringen av Scania i Kjell Höglunds glasögon. Undervattensdrakar, hedgefondförvaltare som är nya på twitter och mycket mer i denna veckas välfyllda podd. Dessutom VD besök med småspararfavoriten Robert Andersson från Enlabs som pratar om sin nya roll samt spelmarknaden i stort! Lyssna! 

Direct download: avsnitt20304.mp3
Category:general -- posted at: 12:35pm CET

Onsdag och nytt avsnitt av BP! John inspireras av HBO-serien Chernobyl och har dessutom hunnit med att Brommalyncha ett HK-bolag samtidigt som Johan tittar på H&M och går igenom en blankardödarrapport. Dessutom synas en het twitterfavorit. Lyssna!

Direct download: avsnitt20303.mp3
Category:general -- posted at: 9:48am CET

Johans blankarkrig mot Clas Ohlson fortsätter där nu Lotta Lyrå fått överhanden. Men skam den som ger sig. John sågar den nya spellicensen då den bara skyfflar över problemet med spelmissbrukare till de asiatiska sajterna. Dessutom så tar Börspodden upp ett bolag som gör en mörkrädd för aktiemarknaden och plockar fram ett proffsråd om att följa bolagens incitamentsprogram. Lyssna!

Direct download: avsnitt20302.mp3
Category:general -- posted at: 11:58am CET

1