Börspodden

Rapportsäsongen har startat och det med besked. Johan har hamnat i en tillfällig depression men det är inget mot vad MTG-aktien kommer att hamna i nästa säsong. Börsen är rekorddyr och har på bara ett avsnitt klättrat 40 punkter. Trots det finns det några spännande aktier där ute. Lyssna!

Direct download: Avsnitt_192.mp3
Category:general -- posted at: 2:25pm CET

I veckans avsnitt får ni bland annat höra John hylla PG Gyllenhammar samtidigt som Johan hittat varningssignaler i Netflix rapport. Vi går dessutom igenom läget för Sandvik, Atlas, Getinge och Betsson inför rapporterna. 

Direct download: Avsnitt_191.mp3
Category:general -- posted at: 1:42pm CET

I veckans avsnitt snackar Börspodden bland annat valet i Frankrike, blankningar och den kommande rapportperioden. Johan har dessutom hittat ett spännande finskt bolag och John berättar om sitt nyfunna intresse för E-sport. Glad påsk!

Direct download: Avsnitt_190.mp3
Category:general -- posted at: 10:11am CET

Börspodden har tagit sig till Malta för att ta tempen på spelbranschen. Intervjuer med Robert Andersson VD Catena Media, Marcus Teilman VD Net Gaming Europe och ”Petter” som är oddssättare på ett Maltabaserat spelbolag. Dessutom gästspel av Micke Syding. Lyssna!

Direct download: Avsnitt_189.mp3
Category:general -- posted at: 7:32pm CET

1